top of page

Gratis 5 daagse audiocoaching

Snacken Zonder Schuldgevoel

De audiocoaching waar je alles te weten komt over voedzame tussendoortjes: welke zijn gezond, wanneer zijn ze geschikt en hoe kies je verstandig? Maar vooral ook hoe je kan genieten zonder schuldgevoel van dat stukje chocolade bij je tussendoortje.

In deze audiocoaching ontdek je:

 🤩 hoe je weet of je een tussendoortje nodig hebt of niet;

 🤩 hoe je kan genieten van dat lekkere stukje chocolade zonder schuldgevoelens en zonder dat je gewicht naar omhoog gaat.

 🤩 Lekkere en snelle recepten voor voedzame tussendoortjes;

 🤩het stappenplan om het perfecte tussendoortje voor jou te kiezen.

bbb5abe8-497b-4c82-826d-5698fa627caa.png

Deze workshop is voor jou indien je

👉 eindelijk duidelijkheid wilt over tussendoortjes;

👉 genoeg hebt van verwarrende diëten en eindeloze restricties;

👉een gezonde leefstijl wilt opbouwen maar ook nog wil blijven genieten van eten;

👉nooit meer zonder inspiratie wilt vallen voor een lekker en voedzaam tussendoortje.

Doe mee en ontdek hoe je met eenvoudige stappen een gezonde relatie met snacks opbouwt. Schrijf je nu in voor deze gratis 5-daagse audiocoaching en laat je verrassen door de wereld van bewust snacken!

Dit is wat anderen zeggen:

422716740_420629013646920_6335002970127594459_n.jpg
Schermafbeelding 2024-01-30 123307.png

Hoe jij denkt dat een voedzaam tussendoortje er uit ziet:

Hoe voedzame tussendoortjes er eigenlijk echt uit zien:

Ontwerp zonder titel(16).png

Hoe je kan genieten van een stuk chocolade en toch nog een voedzaam eetpatroon hebben (en dus ook zonder gewichtstoename), dat toon ik in de audiocoaching.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

👉 De audiocoaching loopt van 4 maart tot 8 maart.

👉 Je krijgt gedurende 5 dagen een audiobericht waar je telkens een opdracht krijgt om stappen te zetten richting een bewust snacken zonder schuldgevoelens.

👉 Na de audiocoaching wordt je gsmnummer verwijderd.

sofit - door An Epic View 5478.jpg
sofit - door An Epic View 8038.jpg

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding ontstond al vroeg. Ik kreeg namelijk op mijn 5e te horen dat ik een koemelk- en ei-allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg. Op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij: ik moest meteen aan nieuwe smaken wennen! Toen ik op mijn 18e moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie richtte ik in 2018 mijn praktijk op. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed in hun vel voelden. Het was dus tijd voor een andere aanpak.

 

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtief eten. En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt. Zo dat jij een gezonde leefstijl creërt op lange termijn. In deze gratis audiocoaching neem ik je graag mee naar een gezonde leefstijl met lekkere en voedzame tussendoortjes.

bottom of page