Klaar om je schuldgevoelens aan de kant te schuiven en te genieten van je eten?

Herken je jezelf hierin?

  • Je voelt je vaak schuldig na het eten van bepaalde voedingsmiddelen.

  • Je blijft telkens twijfelen of je dat ene stukje chocolade nu wel of niet zou nemen

  • Je laat van je gewicht afhangen wat je gaat eten.

  • Je vervalt vaak in eetbuien

  • Je gaat bepaalde voedingsmiddelen vermijden zodat je niet in de verleiding komt omdat je schrik hebt dat je niet gaat kunnen stoppen met eten

In deze gratis masterclass leer ik je

✅ hoe je kan genieten van eten zonder schudgevoel

✅ hoe je voeding als neutraal kan zien

✅ hoe je de weegschaal voor altijd vaarwel zegt

✅ hoe je kan omgaan met eetbuien

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding is al een hele tijd geleden ontstaan. Ik kreeg namelijk op mijn 5 jaar te horen dat ik een koemelk-en ei allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg, op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij die aan nieuwe smaken moest wennen! Toen ik op mijn 18 jaar moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie heb ik in 2018 mijn praktijk opgestart. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed voelde in hun vel. Dus het was tijd voor een andere aanpak.

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtieve eten.En wat een verschil, gedaan met regeltjes te volgen. Tijd om te gaan leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

sofit - door An Epic View2957.jpg