top of page

Eten Zonder Diëten
Gratis webinar maandag 16 januari om 19u30

Inscrhrijven

Wat als je nooit meer op dieet moet?

Het is weer bijna tijd voor de voornemens. Misschien wil jij graag gezonder leven, toch wat meer gaan sporten of gezonder eten. Maar heb je jezelf dat al niet genoeg wijsgemaakt dat je vanaf 1 januari echt meer gaat opletten? Wat als je dit nooit meer moet doen, als je nooit meer op dieet moet of je je nooit meer schuldig moet voelen maar toch gezond leven? Ik leg je in dit webinar graag uit wat daarvoor nodig is.

sofit - door An Epic View 8735.jpg

Toen ik net afgestudeerd was ging ook met volle moed aan de slag met de klassieke richtlijnen mee te geven aan cliënten. Maar ik merkte al snel dat dit niet werkt, en op lange termijn geen goede resultaten gaf. Ik kan je al verklappen dat dit niet lag aan geen karakter hebben.

Dus ik ging op zoek naar een andere methode en zo kwam ik uit bij intuïtief eten. . En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. En dat is exact wat ik jou leer in dit webinar.

Wat je juist leert in deze webinar?

   ✨Je komt te weten waarom diëten nooit gaan werken.

   ✨Je leert hoe je voor eens en voor altijd komaf maakt met de dieetcultuur.

   ✨ Je komt de eerste stappen te weten die nodig zijn om op jouw lichaam te vertrouwen.

    ✨ Je leert genieten van eten zonder schuldgevoelens.

Schermafbeelding 2022-11-22 164304.png
sofit - door An Epic View3225.jpg

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding ontstond al vroeg. Ik kreeg namelijk op mijn 5e te horen dat ik een koemelk- en ei-allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg. Op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij: ik moest meteen aan nieuwe smaken wennen! Toen ik op mijn 18e moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie richtte ik in 2018 mijn praktijk op. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed in hun vel voelden. Het was dus tijd voor een andere aanpak.

 

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtief eten. En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

bottom of page