top of page

Gratis workshop

Creëer een gezonde leefstijl
zonder diëten!

5a277333-8409-4913-ab60-ac1b4b88f0d5.png

Aan de hand van 5 tips met de principes van intuïtief eten kan je een gezonde leefstijl ontwikkelen zonder dat je jezelf moet uithongeren.

In deze workshop leer je:

 🤩 dankzij 5 praktische tips om een gezonde leefstijl te leiden;

 🤩 hoe je jezelf nooit meer hoeft uit te hongeren;

 🤩 hoe je naar je lichaam kan luisteren;

 🤩dat een gezonde leefstijl niet per se gelijk is aan veel moeite en tijd.

sofit - door An Epic View 8261.jpg

Ben je al jaren op zoek naar hoe je een gezonde leefstijl kan creëren en kom je telkens uit op diëten, jezelf uithongeren en een mega groot schuldgevoel? In dit webinar toon ik je graag aan dat het ook anders kan!

Deze workshop is voor jou indien je

👉 het gehad hebt met diëten;

👉 niet op zoek bent naar een quick fix;

👉een gezonde leefstijl wilt opbouwen maar ook nog wil blijven genieten van eten;

👉 er voor open staat om de weegschaal aan de kant te zetten. (Geen paniek, hier help ik je mee in het webinar)

Meer dan 100 mensen volgden de workshop:

Review 2 webinar.png
Review webinar.png
Schermafbeelding 2023-10-19 110711.png
sofit - door An Epic View 8038.jpg

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding ontstond al vroeg. Ik kreeg namelijk op mijn 5e te horen dat ik een koemelk- en ei-allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg. Op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij: ik moest meteen aan nieuwe smaken wennen! Toen ik op mijn 18e moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie richtte ik in 2018 mijn praktijk op. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed in hun vel voelden. Het was dus tijd voor een andere aanpak.

 

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtief eten. En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Ondertussen inspireerde ik al meer dan 1000 mensen mee met deze aanpak. En wat een verschil dat dit zowel voor hen als voor mij was.

 

Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

Inscrijven
bottom of page