Zet je nu op de wachtlijst en kom als eerste te weten wat mijn nieuwe project is!

Ik kan je al verklappen dat ik het in oktober met een beperkt aantal testers ga delen. Enkel als jij je hier op de wachtlijst zet kan je instappen en zo ook genieten van een geweldig grote korting die nooit meer terug komt!

Waarom zou je je op de wachtlijst zetten?

  • Je kan enkel inschrijven via deze wachtlijst.

  • Je komt als eerste te weten wat dit project inhoudt.

  • Enkel zo kan je genieten van een zalige korting die nooit meer terugkomt.

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding ontstond al vroeg. Ik kreeg namelijk op mijn 5e te horen dat ik een koemelk- en ei-allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg. Op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij: ik moest meteen aan nieuwe smaken wennen! Toen ik op mijn 18e moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie richtte ik in 2018 mijn praktijk op. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed in hun vel voelden. Het was dus tijd voor een andere aanpak.

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtieve eten. En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

sofit - door An Epic View 8038.jpg