top of page

Workshop Intuïtief eten

Ben je klaar om te proeven van Intuïtief Eten? Om je te laten kennismaken met de 10 principes van Intuïtief Eten, maar vooral te leren hoe je ze zelf kan gebruiken, organiseer ik binnenkort een all-day workshop op zaterdag 11 juni in Ternat.

 

We gaan samen aan de slag door in de theorie van Intuïtief Eten te duiken, maar ook door samen te koken en vooral te genieten van eten. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en zal je eigen verzadigingsgevoel leren herkennen. Spoiler: dat zal niet hetzelfde zijn als dat van de persoon die naast of voor jou zit. 😉

sofit - door An Epic View2681.jpg

Wil je

 

  🤩 weten of Intuïtief eten iets voor jou is?

  🤩 aan je (gezonde) relatie met voeding en met jezelf werken?

  🤩 je eerste stappen uit de dieetcultuur zetten?

Kom er dan gezellig bij!

Na deze workshop, weet jij wat intuïtief eten is en of het iets voor jou is.

Je leert ook:

 

  • de verschillende principes toepassen.

  • luisteren naar de signalen van je lichaam.

  • om jezelf nooit meer uit te hongeren

  • aanvoelen wanneer je verzadigd bent. Zo ga je nooit meer met een overvol gevoel van tafel.

  • wat je lichaam nodig heeft.

What’s on the menu?

We starten met te gaan kijken naar wat intuïtief eten precies is en welke voordelen dit heeft voor jouw gezondheid. Nadien gaan we kijken naar welke signalen je lichaam op dit moment al geeft en hoe je deze signalen kan toelaten zodat je je honger en verzadiging goed kan aanvoelen en hiernaar kan handelen. Je krijgt hiervoor enkele praktische tools mee naar huis.

We hebben het ook over hoe je kan omgaan met de weegschaal maar belangrijker: hoe je je lichaam kan accepteren zoals het nu is.

Verder gaan we ook op een andere manier kijken naar voeding in plaats van in gezond en ongezond zodat je objectief kan gaan kijken waar je lichaam nood aan heeft.

Aangezien het een kleine groep is, kan je al je vragen stellen en wordt het een interactieve workshop.

sofit - door An Epic View2295.jpg

Praktisch

Wanneer? Op zaterdag 11 juni van 10u - 16u

Waar? Villa Lambert in Ternat

Prijs? 80 euro per persoon

Wat is er inbegrepen? Heerlijke lunch, versnapering en drank

Het aantal deelnemers is beperkt, dus reserveer snel je plekje.

Veelgestelde vragen

Ik twijfel of intuïtief eten iets voor mij is.

 

Kort antwoord: Als je twijfelt of het iets voor jou is, dan is deze workshop ideaal voor jou. Na deze workshop is het gedaan met twijfelen want dan weet jij hoe het werkt en of dit goed aanvoelt voor jou. Zo kan je na deze dag zelf beslissen of je hiermee verder aan de slag gaat.

Ik wil niet alleen komen, maar er kan niemand mee.
 

Kort antwoord: Dit snap ik helemaal ,vind ik zelf ook vaak verschrikkelijk op grote events. Maar net daarom heb ik ervoor gekozen om slechts met een kleine groep aan de slag te gaan zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Het is te ver rijden voor mij.

Kort antwoord: Het is inderdaad niet fijn om lang onderweg te zijn. Maar net daarom heb ik gekozen voor een hele dag, zodat het voor jou de moeite is om tot hier te komen. Er is ook een treinstation (6 miuutjes met de bus of een dikke 15 minuten stappen van de locatie) in de buurt dus ook dat is een optie  als je niet graag rijdt.

bottom of page