top of page

Voedingsadvies bij diabetes type 2

Heb je diabetes type 2 en wil je je leefstijl hieraan aanpassen? Of heb je prediabetes en wil je graag je leefstijl aanpassen?

Dan begeleid ik je graag naar een gezonde leefstijl.

Tijdens de consultaties gaan we kijken naar wat jouw leefgewoontes zijn, welke medicatie je inneemt enw elke invloed voeding hierop kan hebben. Op basis hiervan krijg je persoonlijk advies en stellen we samen doelen voorop.

Prijzen:

1ste consultatie – 62 euro

Opvolgconsultatie’s – 31 euro

Afhankelijk of je prediabetes hebt  of een voortraject/zorgtraject hebt is er een (gedeeltelijke) terugbetaling.

Wil je graag een afspraak boeken voor voedingsbegeleiding bij diabetes type 2? Klik dan hier.

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding is al een hele tijd geleden ontstaan. Ik kreeg namelijk op mijn 5 jaar te horen dat ik een koemelk-en ei allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg, op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij die aan nieuwe smaken moest wennen! Toen ik op mijn 18 jaar moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie heb ik in 2018 mijn praktijk opgestart. In 2019 behaalde ik een postgraduaat als diabeteseducator. In mijn praktijk begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed voelde in hun vel. Dus het was tijd voor een andere aanpak.

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtieve eten.En wat een verschil, gedaan met regeltjes te volgen. Tijd om te gaan leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

sofit - door An Epic View2957.jpg
bottom of page