top of page

Advies op medisch voorschrift

Ben je doorverwezen door je huisarts met een medisch probleem? Heb je graag voedingsadvies in verband met cholesterol? Dan heb je recht op 6 sessies waar je alles te weten komt.

Prijzen:

1ste consultatie – 70 euro

2de consultatie– 50 euro

3de consultatie - 40 euro

In de eerste consultatie gaan we kijken naar wat jouw doelen zijn. We kijken naar je eet- en beweegpatroon op dit moment. En bepalen de eerste stappen die gezet moeten worden om jouw doelen te behandelen. In de opvolgconsultaties gaan we telkens deze stappen herevalueren en verder werken naar jou doelen. Hier kan je telkens al je vragen kwijt.

Afhankelijk van bij welke mutualiteit je zit wordt er een deel terugbetaald. Vraag dit na bij je mutualiteit of tijdens de consultatie.

Wil je graag een afspraak boeken voor voedingsbegeleiding op medisch voorschrift? Klik dan hier.

Ben je op zoek naar een gezonde leefstijl zonder focus op gewichtsverlies? Neem dan zeker een kijkje bij het Balance Your Life Traject.

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding is al een hele tijd geleden ontstaan. Ik kreeg namelijk op mijn 5 jaar te horen dat ik een koemelk-en ei allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg, op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij die aan nieuwe smaken moest wennen! Toen ik op mijn 18 jaar moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie heb ik in 2018 mijn praktijk opgestart. In 2019 behaalde ik een postgraduaat als diabeteseducator. In mijn praktijk begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed voelde in hun vel. Dus het was tijd voor een andere aanpak.

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtieve eten.En wat een verschil, gedaan met regeltjes te volgen. Tijd om te gaan leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

sofit - door An Epic View2957.jpg
bottom of page