alles .jpg
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Voeding is een topic dat veel in de media besproken wordt. Zie jij het bos door de bomen niet meer met al deze informatie? Wil je weg uit de dieetcultuur en opnieuw genieten van eten? Dan help ik je met plezier opnieuw luisteren naar de signalen van je lichaam!

Begeleiding naar een gezonde levensstijl

Is er net diabetes bij je vastgesteld? Wil je hiervoor voedingsadvies? We beginnen met een algemene uitleg over wat diabetes nu precies is. Daarna overlopen we je voedingsgewoontes en passen we dit aan rekening houdend met de medicatie die je hiervoor neemt.

Begeleiding bij diabetes

Is er net een allergie of intolerantie vastgesteld bij jou? Dan kan je hiervoor bij mij terecht. Tijdens de consultatie overlopen we welke voedingsmiddelen je mag eten en welke het best te vermijden zijn. Je krijgt  recepten rekening houdend met je allergie of intolerantie mee.

Begeledeing bij voedingsallergieën- en intoleranties

Overgewicht bij kinderen is een toenemend probleem. Kinderen gaan we nooit op dieet zetten maar we leren hen een gezonde voeding aan. De gezonde levensstijl wordt op een speelse en op maat van het kind aangeleerd.

Daarnaast zijn kinderen ook welkom voor begeleiding van allergieën en intoleranties.

kookworkshops.jpg

Aan de hand van inspirerende  workshops & infoavonden wil ik jou opnieuw laten genieten van eten zonder schuldgevoel en zonder elke dag meerdere uren achter de kookpotten te moeten staan.

Neem zeker een kijkje bij de evenementen die er gepland staan!

Begeleiding bij voeding & kinderen

Kookworkshops & infoavonden