top of page

Groentencouscous

Bijgewerkt op: 19 feb. 2020

Ingrediënten voor 4 personen

- 2 gele paprika's

- 250 g champignons

- 250 g kerstomaten

- 1 teentje knoflook

- 1 sjalot

- 2 eetl. rode pesto

- 300 g couscous

- Peper en zout

- Olijfolie




Bereiding

- Snipper de sjalot en de knoflook fijn.

- Was en snij de champigons, de tomaatjes en de paprika in kleine stukjes.

- Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de sjalot en knoflook. Voeg de paprika en de champignons toe. Bak dit ongeveer 10 minuten.

- Voeg de tomaatjes toe op het einde en bak dit even mee.

- Voeg 2 eetlepels rode pesto toe.

- Kook ondertussen de couscous.


Dit kan je combineren met kalkoenreepjes,kippenblokjes of gerookte zalm.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page