Groentencouscous

Bijgewerkt: feb 19

Ingrediënten voor 4 personen

- 2 gele paprika's

- 250 g champignons

- 250 g kerstomaten

- 1 teentje knoflook

- 1 sjalot

- 2 eetl. rode pesto

- 300 g couscous

- Peper en zout

- Olijfolie




Bereiding

- Snipper de sjalot en de knoflook fijn.

- Was en snij de champigons, de tomaatjes en de paprika in kleine stukjes.

- Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de sjalot en knoflook. Voeg de paprika en de champignons toe. Bak dit ongeveer 10 minuten.

- Voeg de tomaatjes toe op het einde en bak dit even mee.

- Voeg 2 eetlepels rode pesto toe.

- Kook ondertussen de couscous.


Dit kan je combineren met kalkoenreepjes,kippenblokjes of gerookte zalm.

0 keer bekeken

Rombautstraat 2a

1760 Roosdaal

Veldstraat 8

1750 Lennik

RIZIV-nummer: 5-64664-70-701

BE0697.745.348

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Tel: 0496/21.72.07

dietistesofit@outlook.com