top of page
Foto van schrijversofievankelecom

Herfst op je bord

Bijgewerkt op: 19 feb. 2020


Nu het weer wat kouder wordt en de herfst begonnen is, kan een ovenschotel altijd smaken! Dit recept kan je in grote porties maken waardoor je voor 2 dagen eten hebt, waardoor je heel wat tijd in de keuken bespaart!



Ingrediënten voor 1 grote ovenschaal voor 2 dagen:

- 1 venkel

- 1 courgette

- 4 wortelen

- 1 zoete aardappel

- 2 rode uien

- 4 tomaten

- 15 krielaardappeltjes

- kruiden: peper, zout, rozemarijn en komijn

- olijfolie

- bakpapier


Bereiding:

- Verwarm de oven voor op 180 °C

- Snijd de groenten in grove stukken en verdeel op bakpapier

- Kruid de groenten en besprenkel met olijfolie

- Zet gedurende 30 tot 40 minuten in de oven


Dit recept kan je combineren met welk vlees/vis je zelf het lekkerste vindt! Heb je zelf geen idee? Hier enkele ideeën: kip, kalkoen, tong, kabeljauw, zalm,...


Smakelijk!


100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page