top of page

Nerveus voor de dessertkaart?

Een leven lang diëten klinkt vaag, maar deze dingen zijn misschien herkenbaar voor jou:

Inscrijvn achtljst

😞Je checkt op voorhand de menukaart als je gaat uiteten en kiest datgene wat jou het gezondste lijkt, ook als je daar geen zin in hebt.

😞Op het strand hou je al je kleren aan, ook al is het bakken en braden.

😞Gaan zwemmen met je kindjes of naar de wellness met je vriendinnen? Je vindt altijd wel een excuus om het niet te doen.

 

😞Als je een slechte dag hebt, probeer je jezelf op te beuren met eten. Als je een goede dag hebt, vier je dat met iets lekkers. Je bent met andere woorden een emotionele eter.

😞 Je volgt elke kleinste verandering op de weegschaal van dichtbij op. Het leven is een spel van grammen geworden voor jou.

😞 Je voelt je schuldig als je iets lekkers eet, waardoor je er niet echt van kan genieten.

😞Af en toe probeer je vol goede moed een nieuw dieet, om je zelfvertrouwen te zien kelderen als het niet de gewenste resultaten geeft. (Spoiler: dat ligt niet aan jou.)

😞Je weet dat bewegen belangrijk is voor een gezond lichaam, maar denkt dat jij nu eenmaal niet gemaakt bent om te sporten en dat je er nooit plezier in zult vinden.

sofit - door An Epic View 5754.jpg

In de No Guilt Club leer je stap voor stap de principes van intuïtief eten kennen én implementeren in je leven. Met maandelijkse masterclasses en Q&A’s heb je de tijd en ruimte om negatieve gevoelens over eten, je lichaam en jezelf om te buigen. Zodat je uiteindelijk kunt genieten van het leven in al haar smaak.

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding ontstond al vroeg. Ik kreeg namelijk op mijn 5e te horen dat ik een koemelk- en ei-allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg. Op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij: ik moest meteen aan nieuwe smaken wennen! Toen ik op mijn 18e moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie richtte ik in 2018 mijn praktijk op. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed in hun vel voelden. Het was dus tijd voor een andere aanpak.

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtieve eten. En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

sofit - door An Epic View 8038.jpg
bottom of page