top of page

Gratis workshop: De ins & outs van intuïtief eten

Inschrin

Ik was gediplomeerd diëtist en vers van de schoolbanken toen ik merkte dat de traditionele technieken mijn cliënten niet gezonder maakten, maar net ongelukkig en gefrustreerd. In mijn zoektocht naar andere methodes stootte ik al snel op Intuïtief Eten.

“Intuïtief eten? Eet je dan niet gewoon alles waar je zin in hebt? Chips en chocola en alles wat slecht voor je is?”

Er leven heel wat misverstanden over intuïtief eten. Die wil ik graag de wereld uit helpen, want ik geloof dat heel veel mensen erbij gebaat zijn. Daarom nodig ik je graag uit voor de 3 dagen challenge Ins en Outs van intuïtief eten.

Ontdek of Intuïtief Eten iets voor jou is

Benieuwd wat Intuïtief Eten voor jou kan betekenen? Schrijf je gratis in en je krijgt drie dagen lang elke ochtend een korte video over een principe van intuïtief eten. Met de oefeningen op het einde van de video kan jij meteen aan de slag. Het doel: je hongergevoel leren herkennen en je toxische relatie met je weegschaal verbreken.

sofit - door An Epic View2681.jpg

Voor mij is de workshopreeks geslaagd als jij

   ✨weet wat intuïtief eten;

   ✨weet of intuïtief eten iets voor jou is;

   ✨je hongersignaal herkent en hier zonder schuldgevoel op reageert;

   ✨je niet meer laat doen door je gewicht op de weegschaal.

Wat anderen zeggen

Schermafbeelding 2022-10-23 133657.png
review.png
Review Leen.png
sofit - door An Epic View3225.jpg

Hey, ik ben Sofie!

Mijn passie voor voeding ontstond al vroeg. Ik kreeg namelijk op mijn 5e te horen dat ik een koemelk- en ei-allergie had. Wat een aanpassing was dat zeg. Op dat moment voornamelijk voor mijn ouders die onze kasten helemaal mochten reorganiseren maar ook voor mij: ik moest meteen aan nieuwe smaken wennen! Toen ik op mijn 18e moest kiezen wat ik ging studeren, was het snel duidelijk. Ik zou voedings- en dieetkunde studeren om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl.

Meteen na mijn studie richtte ik in 2018 mijn praktijk op. Hier begeleidde ik mensen volgens de klassieke richtlijnen die we op school aangeleerd kregen. Maar ik merkte al snel dat dit weinig tot geen resultaat opleverde en mijn cliënten zich allesbehalve goed in hun vel voelden. Het was dus tijd voor een andere aanpak.

 

Zo ben ik me beginnen verdiepen in het intuïtief eten. En wat een verschil: gedaan met regeltjes te volgen! Tijd om te leren luisteren naar waar jouw lichaam nood aan heeft. Ik ga samen met jou op zoek naar een aanpak die voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt.

bottom of page